Завідувач кафедри екології та природозахисних технологій СумДУ Пляцук Л.Д. та керівник Центру прикладних екологічних досліджень СумДУ Лазненко Д.О. увійшли до складу робочої групи з питань водопостачання, водовідведення та управління відходами, яка створена при Агенції регіонального розвитку Сумської області в рамках реалізації Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD, в якості консультативного органу.

В робочу групу увійшли представники органів державної влади місцевого самоврядування, комунальних підприємств, науковці та представники проєкту UCORD.   

На першому засіданні робоча група, яке відбулося 31 жовтня 2023 року проаналізували викликів та можливостей розвитку сфери водопостачання, водовідведення та управління відходами в Сумській області, намітила плани щодо подальшої роботи за напрямами та розвитку співпраці органів державної влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, громадських об’єднань і громадян, яка спрямована на відновлення та розвиток Сумської області за принципами згуртованості.

1.11.2023

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.