Доцент кафедри екології та природозахисних технологій СумДУ, к.т.н. Інна ТРУНОВА та старший викладач кафедри, к.т.н. Євген БАТАЛЬЦЕВ закінчили навчання в міжнародній літній онлайн-школі від Ліверпульського університету, яка проходила з 3 по 21 липня 2023 року.

Викладачі кафедри взяли участь у Модулі 2 літньої школи «Sustainable Development Goals: Global Challenges. Local Actions. Achieved Outcomes» (7,5 кредитів ECTS), присвяченому цілям сталого розвитку та викликам, з якими стикається людство у ХХІ сторіччі. Онлайн-модуль включав теми щодо глобальних викликів, цілей сталого розвитку, а також рішень на глобальному та локальному рівнях для їх досягнення.

Протягом навчання Адам Манніс, викладач кафедри цивільної та екологічної інженерії Ліверпульського університету, ознайомив учасників школи зі шляхами вирішення екологічних, соціальних та економічних проблем сьогодення та майбутнього. Вивчення впливу та результатів глобальних проблем досліджувалося на реальних прикладах. По завершенню навчання учасники написали підсумкову роботу в вигляді есе за власною темою та представили свої презентації.

Літня школа проводилася університетом міста Ліверпуль в межах угоди про співпрацю університетів-побратимів.

24.07.2023

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.