Кафедра екології та природозахисних технологій Сумського державного університету отримала сертифікат Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти про акредитацію освітньої програми "Екологія та охорона навколишнього середовища" підготовки бакалаврів за спеціальністю 101 Екологія.

Вітаємо завідувача кафедри - доктора технічних наук, професора Пляцука Леоніда Дмитровича та гаранта освітньої програми - доктора технічних наук, доцента Аблєєву Ірину Юріївну, співробітників та студентів кафедри з отриманням сертифіката про акредитацію бакалаврської освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища»!

Щиро дякуємо всім, хто долучився до цього бажаного результату: колегам, викладачам освітньої програми, студентам, деканату Факультету технічних систем та енергоефективних технологій, адміністрації СумДУ, нашим випускникам та роботодавцям.

Акредитація – це документальне підтвердження якості освіти, визнання колег та довіра суспільства. Надалі тримаємо високу планку і будемо досягати поставленої мети задля наших студентів, задля їх майбутнього у вільний та незалежній Україні!

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.