Філатов Лев Григорович18 березня 2016 року на 83-му році життя помер Філатов Лев Григорович, доктор технічних наук, професор кафедри прикладної екології Сумського державного університету, академік Міжнародної Інженерної Академії, Міжнародної Академії наук екології та безпеки життєдіяльності, а також Петровської академії наук і мистецтв, Академії будівництва та архітектури України, заслужений діяч науки МАНЕБ, почесний професор Одеської державної академії будівництва та архітектури, почесний доктор Бєлгородського державного технологічного університету ім. В.Г. Шухова (Росія), почесний будівельник Росії.

Його перу належить ряд наукових робіт і публікацій. Лекції Льва Григоровича завжди викликали жвавий інтерес у студентів. Він був вимогливим, але справедливим науковим керівником, з ним легко було спілкуватися колегам та студентам. Він знав і любив життя, любив природу, поезію, музику, був чуйною і відкритою людиною.

Активність, життєрадісність, мудрість і світлий розум Льва Григоровича були й будуть для нас прикладом. Наші зустрічі стануть біднішими без його гумору і заразливого сміху, нескінченної енергії.

Спасибі Вам, Лев Григорович, за те славне, добре, вічне, що Ви посіяли в наших думках і серцях.

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.