Відбувся вебінар для студентів кафедри екології та природозахисних технологій із залученням запрошеного зарубіжного лектора д-ра наук Гюнтера Бохмана, головного дослідника анаеробної технології, Інститут екологічної біотехнології, Університет природних ресурсів та наук про життя (м. Відень, Австрія). На вебінарі було розглянуто науковий і освітній простір університету австрійського партнера та представлено науково-дослідні проєкти в межах теми «Технології виробництва біопалива: інновації розвитку», які реалізує дослідна група Гюнтера Бохмана.


Також модератор заходу – доцент нашої кафедри Єлізавета Черниш виступила із презентацією на тему «Рециклінг відходів з виробництвом біопалива та інших продуктів на біологічній основі» із акцентом на можливі напрямки розвитку співробітництва в сфері анаеробної ферментації відходів та академічного обміну в межах українсько-австрійських грантових програм.

Визначено стратегічні сфери розвитку напрямів наукової та академічної колаборації та досягнуто домовленості щодо організації нових вебінарів. Усім бажаємо натхнення до справ!

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.