Запрошуємо взяти участь у Зимовій академії «Екологічна безпека ЄС та України в контексті глобальних кліматичних змін» 14-18 грудня 2020 р.

Захід організовано у рамках реалізації проєкту Erasmus+ Jean Monnet Chair «EU Climate Leadership» 620031-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR, який реалізується за участі викладачів кафедри ЕПзТ Ірини Васькіної та Ірини Аблєєвої.



Курс Зимової академії розроблений спеціально для всіх, хто дотичний до розв’язання проблеми змін клімату на різних рівнях. Це екологи-практики, представники державних органів влади, викладачі ЗВО, працівники природньо-заповідного фонду, громадські активісти тощо.

Навчання БЕЗКОШТОВНЕ! Всі заняття проводитимуться он-лайн на платформі Zoom. Слухачів чекає насичена програма із застосуванням технологій тренінгу, фасилітації, групової роботи з елементами проєктної діяльності, а також виступи запрошених спікерів – національних експертів з питань змін клімату з Мінекології, Світового банку, Центру Розумкова, екологічних громадських організацій, академічних установ, об’єктів природно-заповідного фонду. По закінченню курсу та успішному виконанню завдань і захисту проєктів учасники отримають Сертифікат про підвищення кваліфікації за даною тематикою (обсяг курсу 1 кредит ЄКТС).

Дізнатися докладніше про курс та зареєструватися до участі можна на сайті проєкту.

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.