З 26 по 29 грудня 2023 року на кафедрі екології та природозахисних технологій Сумського державного університету відбулися засідання Екзаменаційних комісій №43 та №5 із захисту кваліфікаційних робіт магістрів спеціальностей 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 101 «Екологія»  відповідно. Захисти відбулися за затвердженим графіком у режимі відеоконференції на платформі Google Meet.

На захистах, окрім професорсько-викладацького складу кафедри, кваліфікаційні роботи здобувачів оцінювали представники роботодавців, зокрема Дудченко Григорій Іванович – в.о. директора Природного заповідника "Михайлівська цілина", Вакарчук Олена Василівна – заступник начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області (ЕК №5) та Гречана Анна Михайлівна – начальник відділу ведення водного кадастру та моніторингу вод Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області (ЕК №43). 

Магістри показали високий рівень теоретичних та практичних знань, підготували ґрунтовні презентації та доповіді, про що свідчить успішність та якість результатів захисту. Трьом здобувачам комісія постановила видати дипломи із відзнакою.

Вітаємо студентів із успішним захистом кваліфікаційних робіт і бажаємо успіхів та нових звершень, творчих та кар’єрних злетів. Щиро віримо у блискуче майбутнє наших випускників, у їх успішний власний шлях у світі, сповненому безлічі можливостей! Мирного неба!

30.12.2023

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.