21 та 22 грудня 2022 р. на кафедрі екології та природозахисних технологій Сумського державного університету відбулися засідання Екзаменаційних комісій №5 та №43 із захисту кваліфікаційних робіт магістрів спеціальностей 183 «Технології захисту навколишнього середовища» та 101 «Екологія» освітньо-професійних програм «Технології захисту навколишнього середовища» та «Екологія та охорона навколишнього середовища» відповідно. Захисти відбулися за затвердженим графіком у режимі відеоконференції на платформі Google Meet 

До складу екзаменаційних комісій, окрім професорсько-викладацького складу кафедри, входили представники роботодавців, зокрема  Дудченко Григорій Іванович – в.о. директора Природного заповідника "Михайлівська цілина" (голова ЕК №5) та Афанасієва Світлана Вікторівна – начальник відділу водних відносин та басейнової взаємодії Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області (голова ЕК №43). 

Магістри показали високий рівень теоретичних та практичних знань, підготували ґрунтовні презентації та доповіді, про що свідчить успішність та якість результатів захисту. 

Вітаємо студентів із успішним захистом кваліфікаційних робіт і бажаємо успіхів та нових звершень, творчих та кар’єрних злетів. Щиро віримо у блискуче майбутнє наших випускників, у їх успішний власний шлях у світі, сповненому безлічі можливостей!

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.