21-23 червня 2022 року кафедра екології та природозахисних технологій СумДУ провела засідання екзаменаційних комісій №5 та №43.

Екзаменаційні комісії за результатами проведених захистів кваліфікаційних робіт бакалаврів спеціальностей 101 Екологія та 183 Технології захисту навколишнього середовища постановили присвоїти здобувачам вищої освіти кваліфікації «бакалавр з екології» та «бакалавр з технологій захисту навколишнього середовища» відповідно. Захисти відбувалися за допомогою дистанційних технологій.

До складу комісій входили представники з боку роботодавців та професійного середовища: Григорій ДУДЧЕНКО, в.о. директора Природного заповідника «Михайлівська цілина», Ірина КАШПУР, заступник директора Департаменту – начальник управління дозвільної системи та регулювання природоохоронної діяльності Департаменту захисту довкілля та енергетики Сумської ОДА, Олена ВАКАРЧУК, заступник начальника Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області, Світлана АФАНАСІЄВА, начальник відділу водних відносин та басейнової взаємодії Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області.

Всі дипломні роботи мали елемент новизни та були направлені на вирішення актуальних проблем екології, охорони навколишьного середовища, технологій захисту навколишнього середовища. Тематика кваліфікаційних робіт повністю відповідала профілям спеціальностей.

Вітаємо студентів із успішним захистом дипломних робіт та бажаємо професійних успіхів! Мирного неба! Зустрінемося у магістратурі!

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.