12 грудня відбувся міжнародний вебінар «Цифровізація у водному секторі», організований спільною дослідницькою програмою KWR (Нідерланди) у секторі питної води Нідерландів та Фландрії і компанією Watershare. Вебінар із цифровізації у водному секторі є другим у серії з восьми вебінарів "Обмін міжнародним досвідом у галузі водопостачання". У ньому взяла участь доцент кафедри екології та природозахисних технологій, директор Міжнародного інноваційно-прикладного центру «Водна Артерія» Єлізавета Черниш.

Цифровізація змінює водний сектор, дозволяючи здійснювати щоденні операції у сфері водопостачання, забезпечуючи безперебійний зв'язок по всьому ланцюжку постачання від збору до розподілу. Збереження та розвиток цієї цифрової трансформації буде складним процесом, але саме він дозволить покращити та вдосконалити послуги водопостачання.

Виступили представники провідних компаній Джеспер К'єлдс (головний спеціаліст з цифрової інформації в компанії Aarhus Vand) та Стефан Девегель (бізнес-менеджер і керівник великих проектів у компанії SUEZ), які поділяться досвідом впровадження цифрової трансформації.

За бажанням ви ще можете долучитись до цих вебінарів, на вас чекає корисна інформація щодо реалізації проєктів у сфері модернізації системи управління водними ресурсами.

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.