Заступник начальника Регіонального офісу водних ресурсів (РОВР) у Сумській області Державного агентства водних ресурсів України Вакарчук Олена Василівна та її колега начальник відділу ведення водного кадастру та моніторингу вод РОВР Гречана Анна Михайлівна провели лекцію у межах дисципліни «Основи токсикології та нормування антропогенного навантаження на навколишнє середовище». За запрошенням старшого викладача кафедри Ірини Аблєєвої фахівці виступили в онлайн-режимі перед студентами-бакалаврами, що навчаються на освітніх програмах «Екологія та охорона навколишнього середовища» та «Технології захисту навколишнього середовища».

 

Анна Михайлівна детально розповіла про екологічне нормування, види нормативів в галузі використання, охорони та відтворення вод, нормативи граничного скидання забруднювальних речовин, одержання дозволу на спеціальне водокористування, екологічні податки тощо.

Студенти дізналися багато цікавої та корисної інформації.

 

Наприкінці лекції Олена Василівна запросила студентів до РОВР для проходження переддипломної практики, розповіла про кар’єрні можливості для випускників.

Щиро вдячні нашим роботодавцям за долучення до проведення лекційних занять для здобувачів вищої освіти.

06.12.2021

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.