Викладачі кафедри екології та природозахисних технологій СумДУ, доцент Інна Трунова та старший викладач Ірина Васькіна, взяли участь у проміжній конференції партнерів проєкту «Circular-based waste management» («Управління відходами на основі замкненого циклу») в якості запрошених гостей з академічної спільноти. Конференція відбулася 15 вересня в режимі відеоконференції.



Представники муніципалітетів з Литви (м. Мажейкяй, м. Тельшяй), Естонії (м. Пайде), України (м. Суми) разом із експертами з недержавної організації «Green Business Norway» (Норвегія) представили інформацію про хід реалізації проєкту в містах-партнерах та плани заходів на найближчу перспективу.

Досягнуті результати проєкту були обговорені зацікавленими сторонами з представників виконавчих органів Сумської міської ради, надавачів послуг поводження з відходами, комунальних підприємств міста та науковців СумДУ.

Нагадаємо, проєкт «Circular Based Waste Management» («Управління відходами на основі замкненого циклу») фінансується Ісландією, Ліхтенштейном та Норвегією через EEA and Norway Grants Fund for Regional Cooperation (Грантовий фонд ЄЕЗ та Норвегії для регіонального співробітництва).

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.