22 червня в Державній екологічній інспекції у Сумській області відбулася навчальна лекція для студентів кафедри екології та природозахисних технологій Сумського державного університету.

Слухачами лекції стали студенти 4-го курсу, які навчаються за освітніми програмами «Екологія та охорона навколишнього середовища» та «Технології захисту навколишнього середовища».

Співбесіду з приводу працевлаштування випускників провів начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) водних ресурсів, старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Сумської області Державної екологічної інспекції у Сумській області Шерстюк Микола Миколайович. У доповіді він навів цікаві приклади зі своєї повсякденної роботи та розповів, до чого мають бути готовими ті, хто планує пов’язати своє життя з природоохоронною діяльністю.

Заступник начальника Державної екологічної інспекції у Сумській області – заступник Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Сумської області Олександр Михайлович Уваров зауважив, що двері установи завжди відчинені для тих, хто прагне пройти практику та стажування, набути практичних знань та навичок у сфері природоохоронної діяльності.

22.06.2021

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.