3 червня доцент кафедри екології та природозахисних технологій Черниш Єлізавета прочитала лекцію в дослідній групі доктора Хінека Рубіка «Biogas research team» (Чеського природничого університету у Празі, Чеська республіка) та взяла участь у роботі семінару щодо підготовки до державного іспиту з захисту дисертацій докторів філософії аспірантів дослідної групи.


 

Загалом на онлайн-вебінарі були проведені три лекції відповідно до агенди:

  • Canva: how to to create social media graphics, presentations, posters, documents and other visual content (Dr. Stacy Hammond), from 11:00.
  • How to form a unified visualization of the analyzed bibliometric data via software product VOSViewer (Dr. Yelizaveta Chernysh), from 11:30.
  • Helpful tools for gathering and sorting review papers (Ing. Charles Ogbu), from 12:00.

Участь нашої колеги у цих заходах відбулась в межах реалізації спільного грантового проєкту: «Bioenergy processes of waste recycling and utilization as soil amendments in reclaimed minelands», що реалізується в рамках грантової програми для мультидисциплінарних дослідних груп від платформи AgriSciences, до якої увійшли дослідники із Сумського державного університету, Дніпровського державного аграрно-економічного університету і Чеського природничого університету у Празі.

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.