Студентка групи ТС.м-81 факультету ТеСЕТ Чубур Вікторія була учасницею стипендіальної програми академічної мобільності Erasmus+, протягом семестру – з 01.10.2018 по 28.02.2019 – навчалася в університеті Кобленц-Ландау (м. Ландау, Німеччина).


Вікторія мала можливість отримати досвід навчання в німецькому вузі на курсах європейських професорів та науковців. Вікторія навчалася за напрямком Екологічні науки (Environmental science). Студенти на лекціях вивчали матеріали останніх наукових досліджень, набували навичок критичного підходу до обробки наукової літератури, а також в навчальній програмі були використані не стандартні підходи до групового навчання, в рамках курсів організовувалися виїзди та екскурсії на місця досліджень.


Окрім насиченої наукової складової студенти мали можливість подорожувати Німеччиною та країнами Європи, познайомитися з національними традиціями та побутом Німеччини.

Навчальна група Вікторії була представлена студентами з понад 15 країн світу, що надало унікальну можливість для культурного взаємозбагачення.

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.