Студентка кафедри прикладної екології факультету ТеСЕТ Вікторія Чубур взяла участь у Конференції "Resource and Energy Efficiency in Production and Transportation", що проходила в рамках весняних конференцій Балтійської университетської прогами в м. Зіттау (Німеччина) з 28 квітня по 1 червня 2018 року. Учасниками конференції були 70 студентів із 17 країн світу.


На конференції були представлені теоретичні та практичні уявлення про інновації стосовно сталого розвитку промислового виробництва. В рамках конференції були орагнізовані еквскурсії на виробничий майданчик Volkswagen  eGolf в м. Дрезден (Gläserne Manufaktur) та науково-дослідну лабораторію 3D-принтерів для розробки різноманітних прототипів. На практичних групових роботах були розглянуті питання стимулювання інновацій в галузі сталого розвитку та обговорювалися проекти, що спрямовані на зміну звичок та моделей споживання в нашій культурі.

Вікторія разом із колегами з інших країн слухала лекції на базі університету, відвідувала екскурсії, вдома розробила постер "Розвиток елктромобільності в Україні", який представили по приїзду на конференцію. Далі була групова робота, де студенти брали постер іншої країни та розробляли майбутні дії для неї з метою досягнення мети, якої вони прагнуть (електромобільність або ціль 12 сталого розвитку).

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.