Колектив кафедри екології та природозахисних технологій СумДУ з глибоким сумом сприймає безчасну втрату колеги та видатного вченого, професора Шосткинського інституту Сумського державного університету, шанованого члена Спеціалізованої вченої ради Д 55.051.04, доктора технічних наук Володимира Костянтиновича Лукашова. Його внесок у розвиток науки та освіти залишить незгладимий слід в історії нашої кафедри, університету та країни в цілому.

Протягом багатьох років Володимир Костянтинович був натхненником та наставником для поколінь студентів та молодих науковців. Його мудрість, відданість справі та нескінченний ентузіазм завжди будуть прикладом для наслідування.

Міцні та дружні зв'язки, що склалися між нами, робили нашу спільноту справжньою науковою родиною. Сьогодні, сумуючи про цю велику втрату, ми зберігаємо в серцях світлу пам'ять про нього, щиро вдячні за роки співпраці та дружби.

Висловлюємо свої найглибші співчуття родині Володимира Костянтиновича, друзям та всім, кого торкнулася його життєва дорога. Вічна пам’ять…

02.03.2024

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.