Кафедра екології та природозахисних технологій СумДУ успішно пройшла акредитацію Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) та отримала сертифікат терміном на 5 років (до 01.07.2029 р.) для освітньо-наукової програми «Технології захисту навколишнього середовища» третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти. 

Вітаємо завідувача кафедри – доктора технічних наук, професора Пляцука Леоніда Дмитровича та гаранта освітньої програми – доктора технічних наук, доцента Козія Івана Сергійовича, співробітників та аспірантів кафедри з отриманням сертифіката про акредитацію освітньої-наукової програми «Технології захисту навколишнього середовища»! 

Щиро дякуємо всім причетним до цього тривалого процесу: колегам, викладачам освітньої програми, аспірантам, адміністрації СумДУ, нашим роботодавцям. Це наш спільний результат, до якого ми наполегливо йшли. 

Акредитація – це документальне підтвердження якості освіти, визнання колег та довіра суспільства. Адже об’єктивна оцінка Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти підтверджує якісну підготовку здобувачів вищої освіти та високий професіоналізм колективів кафедр!

27.11.2023

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.