8 вересня Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України разом з проектом «Підтримка впровадження схеми торгівлі квотами на викиди парникових газів (СТВ) в Україні», що впроваджується GIZ за дорученням Федерального міністерства економіки та захисту клімату Німеччини (BMWK), розпочали проведення тематичних заходів із залучення зацікавлених сторін до дискусії з розробки та запровадження системи торгівлі квотами на викиди парникових газів (далі – СТВ) в Україні (програма заходів додається).

В конференціях беруть участь і викладачі кафедри екології та природозахисних технологій СумДУ. Так, на зустрічі, що була присвячена обговоренню системи торгівлі викидами брав учась доцент кафедри, к.т.н. Дмитро Лазненко.

Заплановані робочі зустрічі є продовженням серії проведених раніше тематичних заходів «Впровадження системи торгівлі квотами на викиди парникових газів в Україні: зобов’язання, виклики та можливості» (16/12/2021) та першої робочої зустрічі «Структурні елементи системи торгівлі квотами на викиди парникових газів для України» (10/02/2022).

08.09.2022

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.