Продовжується співпраця кафедри екології та природозахисних технологій СумДУ з Регіональним офісом водних ресурсів у Сумській області в межах діяльності наукового студентського гуртка. Студенти та аспіранти кафедри переймають навики стандартних методик аналізу дослідних зразків у досвідчених працівників лабораторії. За результатми експереметальних досліджень анаеробного збродження пташиного посліду з інокулятом активного мулу опубліковано перші спільні результати в матеріалах ІІІ Міжнародного наукового симпозіуму "Сталий розвиток - стан та перспектив".
Дякуємо Олені Леонідівні Ярошенко, завідувачу лабораторії моніторингу вод та ґрунтів й її співробітникам, за плідну співпрацю в практичному та науковому напрямках!
Також цей напрям співпраці має міжнародний характер, дослідження здійснюються в межах спільного українсько-чеського НДР "Біоенергетичні інновації в рециклінгу відходів та раціональному використанні природних ресурсів" та діяльності Міжнародного інноваційно-прикладного центру "Водна Артерія".

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.