15 березня - 16 березня 2021 року доцент кафедри екології та природозахисних технологій Черниш Єлізавета та аспірантка кафедри екології та природозахисних технологій Чубур Вікторія віртуально взяли участь як голови сесій в 36-й Міжнародній конференції з питань технології та управління твердими відходами (ICSW 2021). Конференцію організовував Widener University (США).



ICSW є щорічною конференцією, на якій дослідники, освітяни, урядовці, консультанти, менеджери, керівники громад та інші представники збираються для обговорення тем, пов’язаних з усіма аспектами технологій та управління твердими відходами. На конференції виступали спікери із близько 35 країн, які представляли найновіші дослідження та практичне застосування технологій управління твердими відходами. Усі презентації відбувалися онлайн в різних за напрямками секціях.

Наші колеги були запрошені в якості голів за напрямами роботи сесій «Difficult Contaminants» та «Case Studies». Конференція надала можливість спілкування з іноземними колегами, обговорення дослідницьких питань екологічного спрямування та налагодження партнерства для розвитку співробітництва.

ICSW 2021 пройшла успішно, комітет конференції виразив подяку всім учасникам та нашим колегам Черниш Єлізаветі та Чубур Вікторії за сприяння успішному проведенню.

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.