Запрошуємо всіх бажаючих 19 березня о 10:00 взяти участь як слухачів у міжнародному науковому онлайн-вебінарі, що відбудеться в межах діяльності Міжнародного інноваційно-прикладного центру «Водна Артерія» (далі – Центр «Водна Артерія»), що функціонує на базі Сумського державного університету, кафедри екології та природозахисних технологій.

На цьому вебінарі з доповідями та обговореннями напрямів співпраці в науковій сфері на грантових засадах візьмуть участь представники зарубіжних організацій-партнерів, що увійшли у консорціум Центру «Водна Артерія», зокрема:

  1. Магдалена Балінтова – професор інституту будівництва та довкілля, Технічний університет м. Кошице, Словаччина.
  2. Володимир Штепа – декан інженерного факультету, Поліський державний університет, Білорусь.
  3. Рубік Гінек - керівник групи з дослідження біогазу з Чеського університету природничих наук в Празі, Чеська Республіка.
  4. Джун Штефан – професор кафедри біотехнології, на теперішній час лідер групи «Процеси аналітичних технологій» та «Розумна біопродуктивна мережа», Технічний університет м. Берлін, Німеччина
  5. Фукуі Манабу – директор інституту низьких температур, Хоккайдо Універеситет, Японія.
  6. Матье Готье – доцент, старший науковий співробітник Лабораторії стічні води та забруднення навколишнього середовища Національного інституту прикладних наук м. Ліон, Франція.
  7. Бохман Гюнтер - головний дослідник анаеробної технології,  Університет природних ресурсів та наук про життя, Австрія.

Також будуть доповіді представників вітчизняних партнерських організацій, зокрема з Національного університету цивільного захисту України та Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут».

Модераторами від  Центру «Водна Артерія» будуть: Єлізавета Черниш, д.т.н., доцент кафедри екології та природозахисних технологій, яка виступить із темою «Презентація пріоритетів розвитку нашого Центру» та Володимир Штепа, д.т.н., декан інженерного факультету Поліського державного університету, який виступить із темою «Стале управління водними ресурсами: очищення води і стічних вод, розробки в сфері аквакультури».

Крім того, під час онлайн-зустрічей із представниками зарубіжних партнерських організацій будуть розглянуті можливості академічного обміну та співробітництва в освітній сфері.

Посилання для підключення до вебінару: https://meet.google.com/gbt-acqg-iqm

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.