9 грудня відбувся вебінар для студентів кафедри екології та природозахисних технологій із залученням запрошеного зарубіжного лектора д-ра Рональд Л. Мерски, завідувача кафедри цивільного будівництва, директора проєкту поводження з твердими відходами в Університеті Вайденера (м. Честер, штат Пенсільванія, США).

На вебінарі було розглянуто науковий і освітній простір Університету Вайденера, та тенденції розвитку в управлінні відходами на прикладі США. Крім того, модератор заходу – доцент нашої кафедри Єлізавета Черниш виступила із презентацією можливостей розвитку співробітництва в сфері поводження з відходами та академічного обміну в межах американсько-українських грантових програм.

Також до зустрічі долучилися співробітники кафедри, зокрема відбулося дуже плідне обговорення перспектив розвитку співробітництва, в якому взяли участь завідувач нашої кафедри, проф. Леонід Пляцук та старший викладач кафедри Ірина Аблєєва.

Були відмічені стратегічні плани розвитку різних напрямів наукової та академічної колаборації та досягнуто домовленості для вже більш поглибленого обговорення можливих напрямів співпраці у двосторонньому форматі. Усім бажаємо натхнення реалізовувати задумане!

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.