24 листопада відбувся вебінар із залученням запрошеного зарубіжного лектора проф. Магдалени Балінтової (Технічний університет м. Кошице, Словаччина) на тему «Впровадження напрямів міжнародного співробітництва у сфері розвитку інноваційних технологій та навчального процесу (Areas of implementation of international cooperation in the field of innovative technologies and educational process)».

Доцент кафедри екології та природозахисних технологій Єлізавета Черниш разом із проф. Магдаленою Балінтової підготували доповіді щодо можливостей розвитку співпраці за різними грантовими програмами у сфері захисту навколишнього середовища та впровадження академічної мобільності. Відбулося дуже плідне обговорення перспектив подачі спільної заявки на Еразмус+, до якого долучилася також старший викладач кафедри екології та природозахисних технологій Ірина Васькіна.

Студенти побачили нові можливості власної реалізації в міжнародному співробітництві у сфері інноваційних технологій та навчального процесу. Будемо продовжувати спільні зустрічі в межах співробітництва з нашим словацьким партнером для підготовки спільних проєктних заявок. Усім бажаємо натхнення реалізовувати задумане!

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.