12 вересня о 9:30 в ауд. Ц-204 відбудеться презентація від гостя з Університету Лінчепінгу (Швеція) – професора кафедри тематичних досліджень – екологічних змін Алекса Енріха Праста – для студентів, аспірантів та викладачів факультету ТеСЕТ.

У тісній співпраці з діловим світом та суспільством, Університет Лінчепінгу (LiU) проводить лідируючі у світі наукові дослідження, що перетинають кордони, у галузях, включаючи матеріалознавство, ІТ. У цьому ж дусі університет пропонує безліч інноваційних освітніх програм, багато з яких мають чітку професійну спрямованість, що веде до кваліфікації, як, наприклад, лікарі, викладачі, економісти та інженери.

В університеті навчаються 32 000 студентів та 4000 працівників на чотирьох кампусах. Організація Університету Лінчепінгу  відрізняється від типової організаційної моделі, що використовується в більшості європейських університетів. У унівіверситеті поширені міждисциплінарні кафедри, які безпосередньо підпорядковуються віце-канцлеру та охоплюють декілька суміжних навчальних дисциплін з метою сприяння контакту через кордони.

Запрошуються усі зацікавлені!

 

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.