У рамках відзначення Днів Сталої енергії Департамент фінансів, економіки та інвестицій Сумської міської ради провів конкурс «Збережи енергію! Зупини зміни клімату!», який був покликаний привернути увагу дітей і молоді до екологічних проблем громади, питань енергоефективності та зміни клімату. На конкурс приймалися роботи юних сумчан у таких номінаціях: «Фото», «Відео» та «Казка».

За результатами конкурсу студенти 5-го курсу кафедри екології та природозахисних технологій факультету ТеСЕТ –  працівники студентської медіа-агенції «Studio 16x9» Медіа-центру СумДУ – посіли призові місця. Перше місце посів Богдан КРАСУЛЯ з відеороботою про збереження енергії, друге – студентка Ксенія ЗАЙЦЕВА з відеороботою на тему збереження водних ресурсів.

«Ми завжди були небайдужими то екологічних та соціальних проблем сьогодення, тому, коли дізналися про можливість участі у конкурсі, вже знали про що хочемо розповісти. Перемога у конкурсі стала поштовхом та хвилею натхнення для втілення своїх творчих ідей у майбутніх проєктах. Дуже вдячні за таку можливість!», – поділилися студенти.

Переможці нагороджені почесними грамотами та цінними подарунками. Вітаємо!

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.