Упродовж квітня 2018 року студенти кафедри прикладної екології факультету ТеСЕТ приймали участь у Всеукраїнських студентських олімпіадах та продемонстрували високий рівень підготовки з таких дисциплін, як "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування", "Екологічна безпека" та "Охорона праці".

  • Чубур Вікторія Сергіївна посіла ІІІ місце на Всеукраїнській студентській олімпіаді з екології (ОДЕКУ, м. Одеса) та ІІІ місце на Всеукраїнській студентській олімпіаді з екологічної безпеки (КрНУ ім. М. Остроградського, м. Кременчук);
  • команда студентів у складі Погоренко Ольги Володимирівни, Фоміної Марії Сергіївни та Пархоменко Олександри Сергіївни заняла І командне місце в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Охорона праці" (Луцький НТУ, м. Луцьк).
  • Сіпко Ірина Олександрівна нагороджена дипломом Оргомітету ІІ ступеня за високий рівень підготовки, виявлений у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом  "Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування" серез класичних ВНЗ (ОДЕКУ, м. Одеса).


Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.