Науковці Сумського державного університету взяли участь у міжрегіональному семінарі «Сприяння розробленню ефективного національного та регіонального планів дій з адаптації до зміни клімату». Він проводився за сприяння Держекомінвестагентства та Регіонального Представництво Фонду ім. Ф. Еберта за підтримки Сумської обласної державної адміністрації та Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Сумській області.

На семінарі працювали робочі групи фахівців різних напрямів діяльності Сумської, Харківської та Полтавської областей. До робочої групи від Сумської області були запрошені й фахівці кафедри прикладної екології факультету ТеСЕТ СумДУ, де вони представили доповіді щодо адаптації до зміни клімату, викликів і загроз, які спричинені зміною клімату в країні та регіоні.

За результатами дводенної роботи робочих груп були сформовані та передані до Держекомінвестагентства пропозиції та рекомендації, які будуть враховані при розробці національного та регіональних планів дій з адаптації до зміни клімату.

Докладніше – на сайтах Мінприроди та Держуправління охорони навколишнього природного середовища в Сумській області.

Місцезнаходження:

ауд. 115, 1-й поверх, центральний корпус

Телефон: +380 (542) 33-12-05

E-mail: [email protected]

Кафедра екології та природозахисних технологій,

Сумський державний університет,

вул. Харківська, 116,

м. Суми, Україна, 40007.